A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk, kanalanként hozzáadjuk a cukrot, egyesével a tojás sárgáját és apránként a lisztet. 175 fokra előmelegített sütőben, 20 perc alatt, aranybarnára sütjük. Tűpróba ajánlott!
A kókuszhoz hozzáadjuk a cukrot és a citrom levét majd a keményre felfert tojáshabot.175 fokra előmelegített sütőben, 20 perc alatt, aranybarnára sütjük. Tűpróba ajánlott!
A margarint kikavarjuk a cukorral, tojásokat egyenként hozzáadjuk, majd a kakaót, kávét és a vaníliás cukrot is beletesszük. Homogénre keverjük.
Összeállítjuk a süteményt: alulra tesszük a kókuszlapot, erre kenjük a krémet, és befedjük a piskótával. A használati utasítás szerint elkészítjük a csokoládémázat, és a kész süteményt bevonjuk vele.