Elkészítés: A kekszet és a diót durvára darálom. Alufóliával kibélelek egy kapcsos tortaformát, és ebbe nyomkodom bele a kekszes-diós-vajas keveréket.
170 fokra előmelegítem a sütőt.
A krémhez valókat egy nagyobb tálba teszem az áfonya kivételével, és jól összekeverem. Elfelezem. Az egyik felébe belekeverem az áfonyát is. Szépen lilára színezi, ezt a krémet rakom a tésztára, elsimítom, erre jön a másik fele a krémnek (fehér). Az előmelegített sütőben 1 óra 20 percig sütöm.
A formában hagyom kihűlni, majd a hűtőbe teszem dermedni. Csak másnap vágom fel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre