A piskótához kemény habbá verjük a tojásfehérjét a cukorral, majd beleforgatjuk a sütőporral és kókuszreszelékkel elkevert lisztet.
A masszából sütőpapírral bélelt sütőlemezre (A sütő tepsije tökéletes) vékony lapot kenünk, és 170 fokra előmelegített sütőben megsütjük 10 perc alatt. Ha kihűlt 3 egyforma lapba vágjuk.
A krémhez felforralunk 3 dl tejet a cukorral, vaníliával, majd besűrítjük a maradék 1 dl tejben elkevert vaníliás pudingporral. Kihűtjük.A vaníliát kivesszük belőle. A habtejszínt kemény habbá verjük a habfixálóval, hozzákeverjük a kihűlt és jól elkevert pudinghoz, végül beleforgatjuk a darált mandulát.
A krémmel megkenjük a piskótalapokat úgy, hogy a tetejére is jusson egy vékony réteg. Az 5 dkg kókuszreszelékkel megszórjuk, tálalásig hűtőszekrényben dermesztjük.Jó ha 1 napot áll a hűtőbe letakarva,mert sokkal puhább lesz, és könyebben lehet szeletelni. Aromazáró dobozban napokig finom friss, és puha marad.