Elkészítés: A darált kekszhez hozzáadjuk a rumaromát, a kakaóport, a főzött kávét, majd első lépésként csak kevés tejet. Ezeket összedolgozzuk, és annyi tejet adunk hozzá, hogy nyújtható tésztát kapjunk. A tésztát hagyjuk pihenni, amíg elkészítjük a krémet.
A lisztet a cukorral és a kókuszreszelékkel összekavarjuk, és lassan hozzáadjuk a tejet, majd ezeket összefőzzük. A krémet gyorsan kell kevergetni, hogy ne legyen csomós. A krémet kihűtjük, majd hozzádolgozzuk a margarint.
A tésztát fólián kinyújtjuk, és megkenjük a krémmel. Ügyeljünk arra, hogy az egyik szélnél hagyjunk 3-4 cm részt krém nélkül, mert így a feltekerés során nem fog kifolyni a krém. A krémes tésztát feltekerjük, és hagyjuk egy picit pihenni, majd megszórjuk kókuszreszelékkel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre