Elkészítés: A 8 tojásból, a 8 kanál lisztből és a 8 kanál cukorból a sütőporral piskótát sütünk. A kihűlt piskótát lapjával kettévágjuk.
A mazsolát beáztatjuk.
A töltelékhez 1 csomag pudingporból 4 evőkanál cukorral és fél liter tejjel, rumaromával pudingot főzünk.
A mártáshoz a kakaóport kikeverjük 4 evőkanál cukorral, 1/2 csomag pudingporral, rumaromával, 2 dl tejjel. A maradék 4 dl tejet felforraljuk, és hozzáöntjük a kikevert kakaót. Állandóan kevergetve egyszer forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről és kihűtjük.
A piskótát megkenjük a pudinggal, megszórjuk a lecsepegtetett mazsolával, ráhelyezzük a másik lapot, hűtjük, kockára vágjuk. A kockákat a csokimártásba, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk. Jó étvágyat kívánok!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre