Egy 20×30 cm-es tepsit előkészítünk. Az alját sütőpapírral kibéleljük, a sütőt pedig 180 fokra előmelegítjük.
A cukrokat a puha vajjal, a tojássárgákkal habosra keverjük, majd kézi robotgéppel krémes állagúra verjük. Miután a masszát alaposan elkevertük, apránként beledolgozzuk a tejet, a sütőporral elkevert liszteket, végül a citrom reszelt héját.
A barackokat megmossuk, szárazra töröljük. Ketté vágjuk, a magot eltávolítjuk. A tésztát beletesszük a tepsibe, rátesszük a fél barackokat úgy, hogy a vágott fele nézzen felfelé. A süteményt 25 percig sütjük.
A tojásfehérjét egy pici sóval elkezdjük felverni, majd a cukorral szép fényes, kemény habbá verjük fel. A kókuszreszeléket egy fakanállal szépen hozzádolgozzuk. Az elkészült süteményt a sütőből kivesszük és megkenjük a kókuszhabbal.
A kókuszhabos süteményt visszatesszük a sütőbe, de a hőmérsékletet 150 fokra vesszük. Ha a kókuszhab már kezd barnulni (kb 10 perc), a sütit kivesszük a sütőből és lehűtjük. A kihűlt süteményre olvasztott csokit csurgatunk.