A kókuszgolyókhoz a túrót a tojássárgájával, a cukorral és a kókuszreszelékkel összekeverjük, és diónyi gombócokat készítünk belőle, majd egy órára a hűtőbe helyezzük.
A tésztához a cukrot a puha margarinnal habosra keverjük, hozzáadjuk a tojásokat és a megmaradt fehérjét. Hozzávegyítjük a tejet, a tejfölt, a kakaót és a sütőporral elkevert lisztet.
Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk a tésztát, és elszórva belenyomkodjuk a keményre hűlt kókuszgolyókat. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük.
A krémhez a tojást a cukorral, a vaníliaaromával és a liszttel csomómentesre keverjük, majd lassú tűuön pudingot főzünk belőle.
A kihűlt tésztára kenjük a krémet, és ízlés szerint kakaóporral díszítjük.