Elkészítés: A belsejéhez valókat összegyúrjuk, és 15 egyforma golyót formálunk belőle, majd 15-20 percre a mélyhűtőbe tesszük. A külsejéhez valókat addig gyúrjuk, míg a cukor elolvad benne, majd ebből is 15 egyforma golyót formálunk. Ha ez is kész, kivesszük a hűtőből a tésztát, majd a külső masszából készült golyókat a tenyerünk között egyenként kissé ellapítjuk, középre egy-egy kókuszos gombócot teszünk, majd újra összegömbölygetjük, mint a szilvásgombócot. Ezután kókuszban megforgatjuk, és hűtőben dermedni hagyjuk. Tálaláskor tetejére tesszük a dióbelet.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre