Elkészítés: Az extra egyszerű desszertek közé sorolom ezt az édességet. Először a fehér tésztát készítjük el. A puha vajat simára dolgozzuk a kókuszreszelékkel és a porcukorral. 15 db gombócot formázunk (kb. 2 dkg-os egy gombóc). Ezeket a fagyasztóba tesszük, amíg a barna tészta el nem készül. Kb. 5 perc.
A barna tésztához a darált diót a porcukorral és a kakaóval elkeverjük, hozzáütünk 1 egész tojást, és 3 evőkanál rummal meglocsoljuk. Sima tésztává gyúrjuk az összetevőket. Ebből is 15 db golyót formázunk.
Kivesszük a fehér tésztát a fagyasztóból. Egy barna golyót kilapítunk a két tenyerünk között, és a közepére helyezünk egy kisebb fehéret. A barna tésztát ráhajtogatjuk a fehér tésztára, és a két tenyerünk között ismét golyót formázunk belőlük úgy, hogy a fehér tészta se látszódjon ki.
Végül kókuszreszelékben megforgatunk minden gombócot, félbevágjuk egy éles késsel mindegyiket, és ízlés szerint 1-1 felezett dióbelet rakunk a sütemény közepére. Ilyen egyszerű és mutatós végeredményt kapunk.