Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Koktélparadicsom-ágyon sült csirkemell

60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A csirkemelleket ketté vágjuk, a bőrüket bedörzsöljük sóval, provence-i fűszerkeverékkel, majd ráöntjük a fokhagymás olívaolajat.
  2. Egy tepsiben elrendezzük a megmosott koktélparadicsomokat és a kettévágott újhagymákat.Meglocsoljuka olívaolajjal, rátesszük a bepácolt csirkemelleket, és 180 fokos sütőben kb. 40 percig sütjük.
  3. Az újkrumplit alaposan megmossuk, a héját ledörzsöljük, de nem hámozzuk meg, majd egy másik tepsibe tesszük. Meglocsoljuk olívaolajjal, megszórjuk frissen felaprított rozmaringgal, sózzuk, és a csirkével egy sütőbe helyezve, légkeveréses funkcióban egyszerre megsütjük. 

KOKTÉLPARDICSOM-TESZT: HÁROM MAGYAR ZÖLDSÉG VÉGZETT A DOBOGÓS HELYEKEN!>>> 

A LEGKRÉMESEBB MÉZES-MUSTÁROS CSIRKEMELL, AMIT VALAHA ETTÉL!>>> 

12+1 POFONEGYSZERŰ TEPSIS HÚS HÉTKÖZNAP ESTÉKRE>>> 

 

Megjegyzés

Fotó: Tóth András
Stylist: Filep Kata
Helyszín: Kuktanoda - MME
Ha nincs légkeveréses fokozat a sütőnkben, természetesen külön is megsüthetjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss