Részletes receptkereső »

Nyár van, nyár!

Hasznos

Válogatások

Blogok

Hozzávalók szerint

Fogások

Ésatöbbi

Diéták

Italok

Kikapcsolódás

Klasszikus töltött káposzta

Lefotóztam, levideóztam

Lefotóztam, levideóztam!

Megfőztem

Ezt a receptet már megfőztem!

A jelre kattintva a doboz kipipálódik, a recept pedig belekerül a már megfőzött receptek közé. Használatához be kell lépni.

Recept mentése

Recept mentése

Recept elküldése

Recept küldése

Cikk megosztása
Média mentése Képet, videó linkjét tölthetsz fel ehhez a recepthez

Média anyag csatolásához be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept mentése Saját recepttárba mentés

Saját recepttárba mentéshez be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept elküldése

Klasszikus töltött káposzta

Címzett neve:
Címzett e-mail címe:
Megjegyzés:
Küldő neve:
Küldő e-mail címe:
Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:

Hozzászólás a Recepthez

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!

Belépés



Hozzászólások

Összes hozzászólás: 7 db
  • 2010. december 11. 18:12
    Én már rég óta kispórolom a rántást az alábbi módon /ez is öröklés/
    az előkészített fazekat olajjal vagy zsírral kikenem megszórom liszttel
    végül pirospaprikával s jöhet az aljára a szálas savanyu káposzta, töltelék,
    stb,igy összefő a rántással, fedő alatt lassú tüzön főzőm.
    Bocs a megjegyzésért.
  • 2010. december 4. 19:01
    Nagyon jó a recept,csak annyit változtattam rajta, hogy ehhez a mennyiséghez egy kisdobozos paradicsom konzervet is raktam bele.Tejfelt én se rakok rá, a férjem nélküle szereti.
  • 2010. július 20. 20:38
    Probald ki, hogy kb.10-15 dkg fustolt husos szalonnat megpiritasz, majd aprora vagott voroshagymaval dinszteled, lehuzod a tuzrol, belekeversz piros tort paprikat,PirosAranyat, ha szereted lehet csipos is. Felegeded keves vizzel,torott borsot,komenyt teszel bele.Ezutan helyezd ra a szarmakat.Finomabb a toltelek, ha 2 db egesz tojast keversz a toltelekbe.Kulonos zamatos lesz, ha a savanyukaposztabol, egy pici maroknyit is teszel a toltelekbe. Ezt Nagymamtol tanultam.


  • 2010. május 14. 14:01
    Én teljesen így csináltam csak római tálban!!Sokkal kellemesebb az aromája!
  • 2010. január 29. 12:05
    Mifelénk nem szokás hagymát és rántást tenni bele. A tejfölt viszont mi is a tetejére rakjuk fogyasztáskor. Nyilván ahány ház, annyi szokás. :)
  • 2009. október 26. 13:52
    Én nagyon szeretem ha a töltelékbe füstöltszalonna van beledarálva. De ez ízlés kérdése.... Tejfölt inkább mellé szeretek adni.
  • 2009. október 24. 15:18
    szerintem nagyon sok az a rizs!
    Másfelöl meg nem tennék bele tejfeltazt mindenki magának tegyen a tetejére!
Hasznos csomag
előző recept
következő recept