Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Klasszikus Stefánia vagdalt

90 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej
  • Mustár

Elkészítés

  1. A darált marha- és sertéshúst összekeverjük, hozzáadjuk a tejet, 2 db tojást, a zsemlemorzsát és a mustárt. A petrezselyemzölddel és a kakukkfűvel fűszerezzük, sózzuk, borsozzuk. A hagymákat felaprítjuk, megpároljuk az olajon, és ezt is a húshoz adjuk.
  2. A 4 db tojást 8-10 perc alatt keményre főzzük, majd megtisztítjuk.
  3. Egy vekniformát sütőpapírral kibélelünk, és beleszedjük a húsos massza felét. Ráfektetjük a tojásokat, majd beborítjuk a többi hússal,  és 180 fokon kb. 1 órán át sütjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss