Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Klasszikus rakott karfiol

Hozzávalók

  • 25 dkg rizs
  • 1 fej vöröshagyma
  • olaj
  • 50 dkg sertés hús (darált)
  • bors
  • 1 db karfiol (tisztítva 80 dkg)
  • 2 dl tej
  • 5 dl tejföl
  • ételízesítő
  • 2 db tojás

Elkészítés

Megjegyzés



További receptek és fotók a Morzsáló blogban!

Morzsálós Mirza
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

szelerzsi
Kedves Birmingham!Oda van írva, hogy a karfiol főzővizébe kell a tej.A többivel egyetértek.
Birmingham
Szia!Legkozelebb mielott felraksz egy hirdetest,legyel figyelmesebb.Odairtad a tejet viszont nem irtad mihez hasznaljuk fel.Nem hiszem,hogy tudnom kene vagy barki masnak,aki egyebkent szinten kerdezte toled,de nem kapott valaszt.Azt sem irtad,hogy a hust elobb meg kell piritani. Meg szerencse,hogy gyakorlott haziasszony vagyok,mert ha kezdo lennek,lehet,hogy csalodast okoznek valakinek,amiert a te recepted szerint foztem.Ne vedd magadra a velemenyem,nem rossz indulat,csupan egy velemeny. Sajnos sokan raknak fel hianyosan vagy rosszul megirt recepteket es ez eleg kiabrandito! ,,Ha segiteni nem tudsz,akkor ne hatraltasd a masikat,,...Mindenesetre azert koszonom a receptet.Minden jot kivanok neked es a csaladodnak, barati udvozlettel: Christina Pelei
fenemi
A kérdésem csak annyi ,teljesen kezdő szakácsként,hogy a darált húst valóban úgy nyersen (feldolgozás nélkül)tegyük bele ? Esetleg valamivel lazítsuk fel,vagy csak úgy \"morzsáljuk\"rá ?
Amusing
és mire kell a tej?
Morzsálós Mirza
Szia WhiteAngel, a húst is mindenképp pirítsd meg, olyannyira, hogy akár sütés nélkül is fogyasztható legyen. A sütőben csak összeérleljük az ízeket! :-) Mirza
WhiteAngel00
Kedves Mirza!Egy kérdésem lenne.A 2. pontba írod,hogy a hagymát megpirítjuk sózzuk,borsozzuk ott a darált húst is hozzá kell adni és lepirítani vagy az nyersen kerül az ételbe? Válaszod előre is köszönöm.

Hasonló Receptek

Magazin