A lisztet a sütőporral és a sóval összeforgatjuk. A hideg margarint közepes kockákra vágjuk, a liszttel gyors mozdulatokkal elmorzsoljuk. A morzsát a kétféle cukorral, a tojással, a tejföllel, és a citromhéjjal összegyúrjuk. Akkor jó a tésztánk, ha elválik a tál falától, könnyen kezelhetővé válik.Ekkor letakarva 20 percre hűtőszekrénybe tesszük.
A pihentetett tésztát enyhén lisztezett gyúrólapon 4 milliméter vastagságúra nyújtjuk, majd 5 centi átmérőjű kiszúróval kiszagatjuk. A tésztakorongok felének a közepét egy kis - 2 centis- pogácsaszaggatóval kivágjuk. A leeső részeket újra összegyúrjuk, nyújtjuk és kisszaggatjuk.
A kapott formákat sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk, majd előmelegített sütőben (180 fok; légkeveréses sütőben 165 fok) nagyjából 15 percig sütjük. Ha kihűltek a tésztakorongok, akkor a teli korongokat 1-1 kiskanálnyi lekvárral megkenjük, és kiszúrt, porcukorral behintett korongokat ráillesztjük.