Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Klasszikus lecsós szelet

default user icon

Hozzávalók

  • 8 szelet karaj
  • 5 db paprika
  • 5 db paradicsom
  • 1 fej vöröshagyma
  • 6 evőkanál olaj
  • 1 doboz paradicsomsűrítmény
  • 1 tk cukror
  • bors

Elkészítés

    1. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk és 2 evőkanál olajon üvegesre pirítjuk. A hagymához adjuk a felszeletelt paprikát és a kockákra vágott paradicsom ot, sózzuk, borsozzuk. Rövid ideig együtt pároljuk, majd hozzáöntjük a paradicsom sűrítményt és ízlés szerint egy pici cukrot.
    2. A hússzeleteket, ha túl vastagnak tűnnek, kicsit kiklopfoljuk, majd mindkét oldalán sózzuk, borsozzuk, és egy felhevített serpenyőben kevés olajon mindkét oldalán elősütjük. A félkész lecsóhoz adjuk, pici vizet öntünk rá majd lefedve készre pároljuk. Friss kenyérrel, rizzsel vagy tarhonyával kínáljuk.

      SZŰZPECSENYE, KARAJ, TARJA, OLDALAS: A LEGJOBB ÉTELEK SERTÉSHÚSBÓL >>> 

     

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin