3 tojásfehérjéből verjünk kemény habot, tegyük bele a glukonon és a Canderel por felét. Verjük tovább, adjuk hozzá a 3 tojássárgáját, végül a liszt felét. Öntsük sütőpapírral kibélelt tepsibe. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon süssük körülbelül 10 percig (sütőforma mérete: 32 X 22cm). Készítsük el ugyanígy a másik lapot is.
A krémhez áztassuk 3 dl vízben a zselatint, tegyük bele a két csomag pudingport, és keverjük simára. A tojásfehérjéket verjük kemény habbá, tegyük bele a fruktózt, verjük tovább.
Forraljunk fel 4 dl vizet, főzzük bele a zselatinos pudingmasszát, édesítsük folyékony édesítővel. Főzzük sűrűre, utána óvatosan főzzük bele a felvert tojáshabot.
Az egyik lapra kenjük rá a krémet. A másik lapot vágjuk 24 egyforma kockára és helyezzük rá a krém tetejére. Ha kihűlt, 1 órára tegyük hűtőbe.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre