Keress receptre vagy hozzávalóra

Klasszikus sajttál szőlővel és dióval

Hozzávalók

  • 1 fürt fehér szőlő
  • 1 fürt piros szőlő
  • 1 marék dióbél
  • sajt

Elkészítés

    1. A szőlőfürtöt leszemezzük, megmossuk és jól lecsepegtetjük.
    2. A sajtokat kockákra, a diót negyedekre vágjuk, majd egy szép üvegtálon váltakozva elrendezzük a hozzávalókat.

     

Megjegyzés

Vendégfogadáshoz a legegyszerűbben elkészíthető előétellel ugyanolyan sikert arathatunk, mint egy bonyolulttal. A welcome drink tökéletes kiegészítője, amit a sajtok sokféleségével tehetünk izgalmassá.

Bodnár Éva
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hasonló Receptek

Magazin