Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Klasszikus csevapcsicsa

Hozzávalók

  • 50 dkg darált marhahús
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 fej vöröshagyma
  • 6 ek olívaolaj
  • 4 ek paprikakrém (ajvár)
  • 1/2 tk őrölt erős pirospaprika
  • 2 tk édes-nemes paprika
  • bors

Elkészítés

    1. A kétféle hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, és 2 evőkanál felforrósított olajon üvegesre sütjük. Hozzáadjuk a paprikakrémet, meghintjük a kétféle őrölt paprikával, és pár percig együtt pirítjuk. A keveréket tálba tesszük, és hagyjuk kihűlni. A darált hússal összedolgozzuk, végül megsózzuk és megborsozzuk.
    2. Kissé olajos kézzel 8 cm hosszú kolbászkákat formázunk a masszából, és mindet aranyszínűre sütjük a megmaradt, felforrósított olívaolajon vagy grillsütőn.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin