Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Klasszikus cordon bleu

35 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A húst megtisztítjuk, és négy egyforma szeletre vágjuk. A szeleteket kiklopfoljuk, majd megsózzuk és borsozzuk.
  2. Az egyik felükre 1-1 szelet sonkát és sajtot fektetünk, majd a másik felüket ráhajtjuk a töltelékre, és összeklopfoljuk a széleket.
  3. A megtöltött hússzeleteket először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban aranybarnára sütjük mindkét oldalukat.
  4. Konyhai papírtörlőre szedjük ki, és hagyjuk lecsepegni. Cikkekre vágott citrommal tálaljuk. Jól illik hozzá a petrezselymes burgonya.

Ezek is érdekelhetnek

Friss