Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kiskőrösi kemencében sült zöldséges csirkecomb

MME MME
90 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Allergének
  • Allergénektől mentes recept

Elkészítés

  1. A kiskőrösi kemencében sült zöldséges csirkecomb elkészítéséhez a zöldségeket megpucoljuk, összevágjuk, és fűszerezzük sóval, borssal és oregánóval.
  2. A csirkét, sóval, borssal, oregánóval ízesítjük. Egy tálba tesszük a zöldségeket, és rátesszük a húst.
  3. Lefedve 180 fokon 1 órát sütjük, majd fedő nélkül kb. 10 perc alatt szép ropogósra sütjük a combokat. A húst a vele sült zöldségekkel tálaljuk. Kínálhatunk mellé fokhagymás tejfölt. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss