Elkészítés: Felverjük a fehérjéket, apránként beleszórjuk a cukrot- Amikor a hab kemény, óvatosan beleforgatjuk a lisztet. Sütőpapírral kibélelünk egy tepsit, megkenjük egy kis margarinnal és megszórjuk a vágott mandulával. Beleöntjük a tésztát, és óvatosan, nem túl nagy hőfokon megsütjük.
Ha kész, kiborítjuk a tepsiből a mandulával felfelé, és hagyjuk kihűlni, majd megkenjük a vízfürdőn felolvasztott csokival, hagyjuk megdermedni.
A krémhez a tojások sárgáját összekeverjük a pudingporral, a cukorral és pár kanál hideg tejjel, majd felöntjuk a maradek felforrósított tejjel, és lassú tűzön besűrítjük pár perc alatt. Kihűtjük, majd összekeverjük a puhára kevert margarinnal. A felébe kakaót teszünk, a másik fele sárga marad.
A kihűlt csokis tésztát megkenjük a kakaós krémmel, ráhelyezünk egy sor kekszet (nem kell áztatni), majd befedjük a sárga krémmel. Meghintjük fahéjas kakaóval, és pár órára hűtőbe tesszük.