Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kínai savanyú leves

default user icon
3.5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • csíkokra vágott sárgarépa
  • húsleveskocka
  • póréhagyma
  • zöldborsó
  • gyömbér
  • méz
  • ecet
  • szójaszósz
  • csíkokra vágott csemegeuborka
  • vízbe áztatott üvegtészta (de cérnametélt is megteszi)
  • étkezési keményítő

Elkészítés

    Elkészítés: A zöldségeket felteszem főni a húsleveskockával, majd a gyömbérrel, szójaszósszal, ecettel, mézzel ízesítem. Egy gondolatnyit sűrítek rajta étkezési keményítővel, és ha már agyonkóstolgattam és nagyon finom, csak akkor teszem bele a csemegeuborkát és a tésztát.

Megjegyzés

Azért nem írtam mennyiségeket, mert van, aki a levest hígan szereti, van, aki a kanalat megállítja benne... Az ízét pedig legjobban kóstolgatással lehet beállítani.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin