Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kínai savanykás leves, de azonnal! :-)

MME MME
1.8/5
30 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés:
1. Készítünk egy halas-fűszeres alaplevet, melybe kukoricát, zöldborsót,
snidligszálakat szórunk egy pirinyó hagyma kíséretében.
2. A gombacsíkokat, filézett, hosszúkás szardelladarabkákat levével(hacsak nem túl olajos) a leveshez adjuk.
3. Fűszerezzük, ne féljünk a savanykás ízektől, hisz ez a cél.
4. A tojássárgát pici langyos vízzel, halas ételízesítővel gyorsan a levesbe csurgatjuk és elkeverjük.
5. Nagyobb kagylótésztát főzhetünk bele.

Megjegyzés

Imádom a kínait, imádok így *becsavarodni* főzés közben... 1 szó mint 100: *eccer meg lehet enni*!!! Próbáljátok ki!

A receptet Némethné S. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss