Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kínai fondü

default user icon
3

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 30 dkg borjúhús
  • 30 dkg marhahús
  • 30 dkg sovány sertéshús
  • 30 dkg tengeri hal
  • 25 dkg garnélarák
  • 2 liter tyúkhúsleves (kockából)

Elkészítés

    Elkészítése: A húsokat és a halat felkockázzuk, egy tálra rendezzük. Elkészítjük az erős ízű húslevest a kockákból, esetleg belefőzhetünk répát, pórét, zellert is, hogy az íze intenzívebb legyen. A fondü-edénybe rakjuk, és indulhat a sütögetés. A húsok és a hal mellé szószokat kínálunk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

mozzarella
\"és indulhat a sütögetés \" Nem, nem sütögetünk, hanem főzőcskézünk a félig kész húslevesben, ami a végén kíváló húsleves lesz, és azt is megehetjük. Ezért aztán nem is főzünk együtt húst és halat, csak húst, és azt nem kockára, hanem hajszálvékony szeletekre vágva.
sasjozsef
Szia liszizsuzsi! Elég kicsi az esélye, hogy lásd a válaszom, de a kínai fondü esetén a húst iciri- picire aprítva tálalják, olyan vékonyan, mint egy felvágottat. Így fél perc, egy perc alatt átfő a hús.
liszizsuzsi
Elég sokáig kell a forró levesben tartani pl. a marhahúst, vagy ez csak türelem kérdése? Éhesen nem üldögélnék egy-egy falatka húsért órákat. Ha rosszul gondolom, bocsi, lécci, világosíts fel a dologról.

Hasonló Receptek

Magazin