Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kínai édes-savanyú csirke tésztával

30 perc
egyszerű
átlagos
3 adag

Elkészítés

  1. A wokban a felhevített olajon megpirítjuk a felaprított vöröshagymát, majd a felkockázott csirkemellet.
  2. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a felcsíkozott paprikát és répát. Néhány percig pirítjuk, majd belekeverjük a lecsepegtetett bambuszrügyet és az ananászt, és tovább pirítjuk.
  3. Közben a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben néhány perc alatt kifőzzük a rizstésztát, majd leszűrjük, és a wokba öntjük. Összekeverjük a szósszal, meglocsoljuk az édes csiliszósszal, és azonnal tálaljuk.

NÉZD MEG VIDEÓN, HOGY KÉSZÜL A KÍNAI ÉDES-SAVANYÚ CSIRKE RIZSTÉSZTÁVAL:

Ezek is érdekelhetnek

Friss