Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kínai a la pampam

default user icon
4 4.5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 4 evőkanál olívaolaj,
  • 50 dkg csirkemell,
  • 1 db póréhagyma,
  • 1 db sárgarépa,
  • 1 db erőspaprika,
  • 1 db piros húsú paprika,
  • 5 gerezd fokhagyma,
  • 20 dkg gomba,
  • 10 dkg fejes káposzta,
  • só, bors, petrezselyem, curry, szójaszósz

Elkészítés

    Elkészítés: A kockára vágott csirkemellet sózzuk, borsozzuk, majd 2 evőkanál olajon megpirítjuk. Curryvel megszórjuk, és 1 dl vízzel felöntjük, majd pároljuk.
    Wok-ban vagy teflonban, 3 db összetört fokhagymát, a vékony csíkokra vágott sárgarépát és piros húsú paprikát, a felkarikázott póréhagymát és erőspaprikát megdinszteljük 1 evőkanál olajon (sóval, borssal fűszerezzük). A felszeletelt gombát 2 db összetört fokhagymával és petrezselyemmel 1 evőkanál olajon megpirítjuk egy másik edényben!
    A végén mindent összekeverünk, meglocsoljuk 1 dl szójaszósszal és a csíkokra vágott fejeskáposztát hozzákeverjük. Akkor kész, ha az ízek összeértek, de a káposzta még ropogós.

Megjegyzés

Önmagában is laktató, de rizst ajánlok hozzá.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

liszizsuzsi
Ilyen klassz kajákat vagyonokért adnak a kínai gyorséttermekben, pedig itt a példa, otthon is elkészíthetők. Köszi, Súlyos!
Haynal
Sziasztok! Én rendszeresen elkészítem, nálunk nagyon szeretik.
lora-lora
Szia Súlyos! Nekem nagyon tetszik a recept, tuti, hogy kipróbálom! Be is tettem a receptjeim közé!
Cirmos
Kedves Vándor! Látszik, hogy nagy ínyenc vagy, csak azt nem tudod merre van a konyha. Súlyos! Ez tényleg finom!

Hasonló Receptek

Magazin