Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kim Kardashian könnyű diétája!

default user icon
MME
Kim Kardashian örmény származású televíziós személyiség, ma már világhírű celebnő. Diétája és életmód tréningje azért vált híressé, mert általa megőrizhető a Kimre jellemző nőies forma: a karcsú derék mellett a kerek popsi. Diétája nem szigorú, de sajnos nem is olcsó.

Kim Kardashian számára kötelező az állandó diétázás, mert hízásra hajlamos. Többször nyilatkozta a világhírű celebnő, hogy ha csak egyetlen nap nem figyel oda az étkezésére, már másnap kerekebb a hasa, a popsija. Ezért természetesen nála az étkezés szigorú menetrend szerint történik attól függően, hogy épp mi Kim célja.

Így kerüld ki a diéta bakikat! >>>

Ha kim gyorsan szeretne fogyni...

A villámdiéták nagy mestere Kim, aki képes pár hét alatt látványosan meglepni súlycsökkenésével a rajongóit. Ehhez az Atkins diétát választja: minimális szénhidrátbevitel mellett megemeli a fehérjefogyasztást, valamint olajos magvakkal viszi be a szervezetnek szükséges jó minőségű olajokat. Reggelire pedig nála mindig kötelező a fehérje turmix, és a bőséges finomságok: felváltva fogyaszt spenótos rántottát, zabpelyhet, vagy zsírszegény sajtokat nyers zöldségekkel.

Ha formálódni szeretne...

Kim Kardashian a futásra és a pilatesre esküszik: minden nap edz, hetente négyszer pedig pedig pilatesezik is. A pilates a mélyizomzatot tornáztatja meg, ezáltal erősíti, feszesíti azt: karcsúsít és a stabilizálja a törzsizomzatot. Kim világhírűvé vált tökéletesen kerek popsiját a pilatesszel formálja, szerinte ennél hatékonyabb edzés nem létezik.

Fogyj úgy, hogy közben jókat eszel! >>>

Ha formában szeretne maradni...

Kim igazi édesszájú nő volt valaha: mogyoróvajat evett filmnézés közben, jeges teát ivott egész nap, és ha este tízkor szeretett volna csokoládét enni, akkor nem fogta vissza magát. Hiába a rengeteg sport, ha közben az étkezése egészségtelen: mára csak szénsavmentes forrásvizet iszik, ebédre pedig halat, vagy csirkét fogyaszt nyers zöldségekkel. 

12 szuperhasznos tipp a nagyvilágból! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss