Elkészítés: A tésztához 40 dkg lisztet, 20 dkg margarint, 4 tojássárgát, 1 csomag sütőport, 2-3 evőkanál tejfölt összedolgozunk. Ebből 3 lapot sodrunk.
A 4 tojásfehérjét 15 dkg porcukorral keményre verjük /nem gőz fölött/, a 3 lapra kenjük, és 10-10 dkg diót szórunk a még nyers tésztalapokra, majd egyenként megsütjük gáztepsi hátán.
A krémhez a tejet a 2 csomag pudinggal sűrűre főzzük, kevergetve kihűtjük, hogy ne börösödjön meg. 20 dkg margarint 15 dkg porcukorral kikeverünk, majd a kihűlt pudinghoz adjuk, jól összekeverjük, és ezzel a krémmel töltjük meg a tésztalapokat.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre