Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kiderült, mi okozta a sztárséf halálát

default user icon
MME
Mint arról korábban beszámoltunk, 59 éves korában, tragikus körülmények között elhunyt a brit sztárséf, Gary Rhodes. Akkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan mi is történt, mindenki csak találgatni tudott. A család azonban most úgy döntött, hogy kiad egy közleményt a tragédia körülményeiről, ugyanis nem szeretnék, hogy mindenféle pletykák lássanak napvilágot.

A család tisztázni szeretné Gary Rhodes hirtelen halálának körülményeit, mert egyre több fájdalmas spekuláció látott napvilágot az utóbi napokban.

Úgy tudni, hogy Rhodes a dubaji ITV Rock Oyster Media-val tarott sikeres forgatási napja után kifejezetten jó hangulatban tért haza feleségéhez, Jennie-hez. Vacsora után azonban Gary minden előjel nélkül összeesett, és annak ellenére, hogy azonnal kórházba szállították, egy szubdurális hematóma következtében elhunyt.

Az, hogy ez a fejsérülés valamilyen külső ráhatásnak a következménye, vagy valamilyen más egyéb dolog miatt alakult ki, nem tudni. A család éppen úgy, mint korábban, megköszönte mindenkinek a támogatást, majd arra kértek mindenkit, hogy hagyják őket békében gyászolni ebben a nehéz időszakban.

MEGHALT GARY RHODES SZTÁRSÉF 

EGY BUDAI LAKÁS ÁRÁÉRT KELT EL A SZTÁRSÉF KÉSE

ÚGY SÜTIK MEG EZT A LEGO-PIZZÁT, HOGY MÉG A NYÁLUNK IS KICSORDUL 

Ezek is érdekelhetnek

Friss