Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kiderült: ezt volt Audrey Hepburn kedvenc étele

default user icon
MME
Az Oscar-díjas színésznő minden héten legalább egyszer elkészítette a kedvenc ételét, ami nélkül a fia szerint egyszerűen képtelen volt élni. Sőt, az is kiderült, mit nassolt leggyakrabban vacsora után...

Audrey Hepburn nem csak tehetséges és kivételesen gyönyörű, de extra karcsú is volt, így nem csoda, hogy rengeteg pletyka keringett arról, hogy étkezési zavarokkal küzd. Azonban fia, Luca Dotti szerint ennek semmilyen valóságalapja nem volt. Sőt, a színésznő állítólag még csak soha nem is fogyókúrázott. „Imádta az olasz ételeket és a tésztát” - mesélte Luca a People magazinnak. „Anyának komoly tésztafüggősége volt. Az abszolút kedvence a paradicsomszószos spagetti volt. Egyszerűen nem tudott nélküle élni.”  

Nagyon szerette, ha színesek az ételek. Így a paradicsomszószos tésztáját is mindig felturbózta fekete olívabogyóval és zöld kapribogyóval. Ragaszkodott a friss hozzávalókhoz, mindig a kertjéből szedte le a zöldségeket, amiket elkészített. „A saját paradicsomai egy részét le is fagyasztotta, így egész évben fel tudta őket használni.” 

A színésznő utolsó szerelme, Robert Wolders is megerősítette, hogy Audrey sosem diétázott. Az étrendje nagyon egyszerű volt. Reggelire gyakran falatozott barna kenyeret lekvárral, ebédre általában fehér húst vagy tésztát evett, amikhez a zöldségeket a saját kertjéből szerezte be, vacsorára pedig sokszor evett csirkehúslevest zöldségekkel.

Persze, azért akadt egy édesség, aminek ő sem tudott ellenállni: a csokinak. „Gyakran evett csokit vacsora után” - meséli Robert. Sőt, az egyik kedvenc receptje egy csokitorta volt, amit rendszeresen megsütött különböző családi ünnepekre. Szóval nagyon úgy tűnik, hogy törékeny alkatát csupán a genetikának köszönheti.

MEGLEPŐ TITKOK MICHAEL JACKSON ÉTRENDJÉRŐL>>> 

A SÜLT HÓDFAROK ÉS A FEKETE PUDING VOLT VIII. HENRIK KEDVENC ÉTELE>>> 

BIZARR ÉTKEZÉSI SZOKÁSA VOLT MARILYN MONROE-NAK>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss