Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kiderült! Ez az a nasi, amit Jennifer Lopez eszik lefekvés előtt

default user icon
MME
Noha Jennifer Lopez szigorú étrendet követ, van, aminek ő is képtelen ellenállni. Az énekes-színésznő egy olyan édességért rajong, ami aligha fér bele egy diétába, de J-Lo eldöntötte, hogy nem fosztja meg magát az élvezetektől és ha mértékkel is, de fogyaszt kedvenc ételeiből.

Jennifer Lopez idén lesz 52 éves, de éveket letagadhat a korából. A sztár fiatalokat meghazudtoló formában van még mindig. Persze neki sem adják ingyen a csodás alakot, a kocka hasat. Az énekesnő évek óta tudatosan táplálkozik, sok fehérjét és zöldséget eszik. Az étrendjében nem sok szénhidrát, vagy cukor szerepel. 

- Az évek során megtanultam, hogy mennyire fontos szerepe van az egészséges, tudatos étkezésnek - mondta Lopez egy korábbi interjúban. - Ám még mindig van néhány étel, amit nagyon szeretek és, amitől nem fosztom meg magam. Ezeket mérsékelten fogyasztom.

J-Lo egyik ilyen kedvence a csokis keksz. Ráadásul vőlegénye, Alex Rodriguez le is buktatta a sztárt.

- Véletlenül ismerek egy nőt, aki szereti a sütiket - jelentette ki Rodriguez egy tavalyi műsorban. - Jennifer minden este lefekvés előtt eszik egy csokis kekszet.

Lopez gyengéjét nézve még inkább nagyobb kihívás lehetett számára, amikor bevállalta, hogy 10 napig egyáltalán nem evett olyan ételt, amely cukrot és szénhidrátot tartalmazott.

Persze a napi egy csokis keksz nem árt meg Jennifer Lopez alakjának. Tekintettel arra, a szigorú diéta mellett sokat sportol, táncol. Lopezt a legmenőbb személyi edzők segítik, hogy tökéletes legyen az alakja.

ETTŐL AZ ÉTRENDTŐL BOMBA NŐ JENNIFER LOPEZ >>>

ITT REGGELIZIK JENNIFER LOPEZ, MATTHEW PERRY ÉS MICHAEL DOUGLAS - 11 SZTÁRKONYHA, AMIT MÉG NEM LÁTTÁL >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss