Kevert tészta

default user icon
3 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 40 dkg liszt
  • 30 dkg cukor
  • 6 tojás
  • 2 dl olaj
  • 2 dl tej
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 üveg meggy

Elkészítés

    Elkészítés: Az egészet jól kikavarjuk, kivajazott-kilisztezett tepsiben kis lángon megsütjük (míg aranybarára sül). A meggyet csak a sütés előtt kell rászórni.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Timea Dobos 7 évvel ezelőtt
A suti sutes sosem volt az en asztalom,(maximum 1tepsi muffin :)) de ez a recept elnyerte a tetszesem,az egyszerusege,gyorsasaga es varialhatosaga miatt,ezert hirtelen felindulasbol,meg is sutottem,csontra ugy,ahogy levan ide irva(annyit hozzatannek,hogy elomelegitett-legkevereses- sutoben 180fok,25perc a megsules ideje!) es nagyon finom,szerintem piskota teszta lett az eredmeny!!! igaz,most meggyem nem volt itthon,ezert a maradek 2db nyeszlett kortemet daraboltam ra,es eves kozbe egy kis lekvarral kenegettem!!! :))) amugy szerintem a sima megsult teszta isteni lehet egy sima forro csoki /vanilia ontettel is!!!! MINDENKINEK AJANLOM A RECEPTET-kezdoknek is!
Óvári Anita 8 évvel ezelőtt
Valóban nagyon egyszerű, és nagyon finom!A fahéj feldobja! :-) Köszi, ezt a jó kis receptet!
Böjti Szilvia 8 évvel ezelőtt
Megsütöttem ma, tettem bele egy pici fahéjat, isteni finom lett. Nagyon jó recept.

Hasonló Receptek

Magazin