Kevert kakaós piskóta

Hozzávalók

  • 10 dkg vaj (+ a kenéshez)
  • 2 db tojás
  • 25 dkg porcukor
  • 1/2 db citrom reszelt héja
  • 25 dkg rétesliszt (+ a szóráshoz)
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 4 dkg kakaópor
  • 2 dl tej
  • porcukor

Elkészítés

    1. A vajat, a porcukrot és a tojást robotgéppel felverjük. Hozzáadjuk megmosott és szárazra törölt citrom reszelt héját, a réteslisztet, a sütőport, a vaníliás cukrot, a kakaóport és a tejet, és alaposan kikeverjük.
    2. A masszát egy közepes méretű, kivajazott, kilisztezett tepsibe simítjuk, és 175 fokon 30 perc alatt készre sütjük. Porcukorral megszórva tálaljuk.

Megjegyzés

Mindenkinek ajánlom! :)

Szinka cukrászda :)
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek