Elkészítés: Az élesztőt felfuttatjuk a kézmeleg tejben, és összekeverjük a tészta többi hozzávalóival, majd jól kidolgozzuk. (Nem kell keleszteni!)
A margarint kikeverjük a sóval, és 4 részre választjuk. Ezután a tésztát 8 részre osztjuk, és tányér nagyságú körökre nyújtjuk. Egy kört megkenünk a
krémmel, a megkent körre ráteszünk egy másik kört, és az így összeborított lapot 12 cikkre vágjuk úgy, mint a tortát, majd mindegyiket a szélesebb felénél kezdve feltekerjük. Összesen 48 kiflit kapunk.
Ezeket megkenjük tojással, s ízlés szerint megszórjuk sajttal, kömény- illetve szezámmaggal.
Tepsibe téve 1 órán át kelesztjük, majd forró sütőben kisütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre