Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült csirkecombok barbeque-szószban

75 perc
egyszerű
olcsó
3 adag

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megtisztítjuk, szárazra töröljük, majd ízesítjük a sóval, és megszórjuk a fűszerkeverékkel. A ketchupot és a barbecue-szószt alaposan összekeverjük, és vastagon bekenjük vele a csirkecombokat. 1-2 órára a hűtőbe tesszük. 
  2. A krumplit megpuculjuk, hasábokra vágjuk. Egy tepsit kiolajozunk, belefeketetjük a krumplit, sóval, borssal és ételízesítővel fűszerezzük, madj alaposan összeforgatjuk. Hozzáadjuk a karikákra vágott vöröshagymát is, végül pedig a csirkecombokat is. Kevés olajjal meglocsoljuk, sütőpapírral lefedjük. 
  3. Előmelegített sütőbe toljuk, kb. 1 órán át sütjük, majd levesszük a sütőpapírt, hozzáadjuk a félbevágott paradicsomot és a paprikát, és addig sütjük tovább, amíg aranybarnára pirulnak a combok.

Ezek is érdekelhetnek

Friss