Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A Heinz új ketchupja elképesztő - és az internet imádja!

default user icon
MME
Ki szereti a kaviárt? És a ketchup-ot? És ki tervezte, hogy valaha az életben megkóstolja a kettőt egyszerre? Nos, ha nincsenek is sokan, akik ezt tervezték valaha is, a Heinz úgy gondolta: erre van igény. Különösen Valentin-nap előtt.

A szerelmesek ünnepét mindenki igyekszik meglovagolni: ilyenkor mindenhol jól fogy, ami szív alakú, ami piros vagy rózsaszín, ami díszcsomagolásban van.

Az idén 150 éves Heinz pontosan tudja ezt, ezért arra gondolt, hogy a csúcsgasztronómia hódolói körében kifejezetten megvetett, ám az emberiség többsége által hőn imádott termékét, a cég alappilllérét, a ketchupot ünnepi ruhába öltözteti. Ám nem csak a csomagolásra terjesztette ki ezt az elképzelését: magát a paradicsomszószt is átalakította.

Így:

A Twitteren máris özönlenek a rajongó üzenetek. Van aki szerint ez 2019 legfantasztikusabb dolga, pedig még csak január van. " Ez már nem is 2019, ez 2039!" - írja egy másik ketchup-imádó. 

A paradicsomszósz-golyóknak természetesen semmi köze a halikrához, egy speciális technológiával, mesterségesen állították elő a zselészerű ketchupgömböcskéket.

Ha szeretnéd a szívednek kedveseket meglepi egy tégely ketchup kaviárral, résen kell lenned, mert mindössze 150  csuporral készítettek belőle , és január 28-ig beszerezhető!

A HEINZ KETCHUP TÖRTÉNETÉRŐL ITT ÉRTEKEZTÜNK HOSSZABBAN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss