Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Készíts zakuszkát, vajat és kürtöskalácsot - gasztrokörút Erdélyben

default user icon
MME
Ismered már a zakuszka receptjét? Tudod milyen a hagyományos Csomafalvi pojéka leves? Érdekel hogyan készítjük az utánozhatatlan pityókás kenyerünket? Kóstold és főzd végig velünk Erdély ismert és kevésbé ismert fogásait!

Kapcsolódj ki Erdély csodálatos földjén, és kóstold végig Székelyföld valódi ízeit, és térj haza feledhetetlen kulináris élménnyekkel, receptekkel és saját készítésű erdélyi finomságokkal!

Kiknek ajánljuk?

- Azoknak, akik nem csak Erdély gyönyörű tájaira és nevezetességeire kíváncsiak. Azoknak, akik szeretnék megismerni Székelyföld azon arcát, melyet az ott élők ismernek -akárcsak egy családtag, és nem mint egy turista;

- Azoknak, akik készek belevetni magukat az igazi székelyek világába, beülni például egy szekérbe, vagy éppen nekigyűrközni a kenyér dagasztásnak.

- Azoknak, akik idén egy különleges, aktív nyaralásra vágynak, melynek célja a jó hangulat,a  hatalmas főzések, evések és ivások.

- Azoknak, akik még nem jártak Erdélyben és ízeken keresztül szeretnék megismerni, és azoknak, akiknek nem ismeretlen Székelyföld, de szeretnék még bensőségesebben felfedezni konyhája táját.

 
Miért más?

Nem turistaként, hanem barátként ismerheted meg Székelyföld csodálatos helyeit, ízeit és embereit, miközben aktívan bekapcsolódhatsz az ottani emberek hétköznapi világába és megtanulhatod hogyan készülnek a legismertebb és legfinomabb erdélyi fogások.

Kirándulásunk fő célja a gasztronómia felfedezések, de  Székelyföld csodálatos természeti kincseiből és kulturális látványosságából is csempésztünk a programba.

Az utazásról vendégeink saját receptjeinkkel és maguk által készített finomságokkal térhetnek haza, akárcsak egy baráti vagy családi látogatásról.

Program: Részletes programot itt találtok >>

Dátum: 2015. augusztus 17., hétfő - 22., szombat
Ár: 119 000 Ft
Jelentkezési és befizetési határidő: 2015. augusztus 3.

Szállás: Bella Vita Panzió, Hargitafürdő
Ellátás: teljes ellátás
Utazás: Budapestről, légkondicionált autóbusszal

Az ár taralmazza az utazást, szállást, programokat, belépőket és a teljes ellátást.
Az ár nem tartalmazza a baleset-, betegség-, poggyásbiztosítást.

Jelentkezés és további információk: blogkiskanal@gmail.com
Telefonszám: +40 742886734

Ezek is érdekelhetnek

Friss