Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és kis darabokra összevágjuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A sajtot lereszeljük.
Nagyobb lábasban felmelegítjük az olajat, beletesszük a hagymát, megdinszteljük, hozzáadjuk a rizst, összekeverjük, kicsit pirítjuk, majd hozzáöntünk egy kevés levest, és lassú tűzön addig főzzük, amíg a rizs felveszi, majd ezt még egyszer megismételjük. Hozzákeverjük a többi zöldséget, felöntjük a maradék levessel, sózzuk, borsozzuk, majd lefedve puhára pároljuk.
A reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre