Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keressük az ország legjobb lángosozóját! Szavazz te is!

default user icon
MME
A Vénusz ebben az évben is kíváncsi arra, hogy melyek a lángos rajongók kedvenc büféi, ahol garantáltan minden egyes harapás mosolyt csal az arcunkra és fülig tejfölösek leszünk tőle. A Lángos Voks verseny keretein belül nem csupán szavazhatunk kedvencünkre, hanem az országos lángos térképen akár régiónként is rákereshetünk, hova érdemes betérni egy finom falatra.

A Lángos Voks során a Vénusz immár hatodik alkalommal keresi a kedvenc lángosozókat. A versenyre a www.langosvoks.hu oldalon lehet jelentkezni vagy jelölni kedvenc helyeinket, illetve szavazni rájuk. Emellett az oldalon található jelenleg több mint 400 regisztrált hellyel büszkélkedő lángosozó adatbázisból akár régiókra bontva, akár a közelünkben lévő helyek szűrve is kedvünkre szemezgethetünk, hogy hova érdemes ellátogatni, ha egy finom lángosba szeretnénk harapni a nyár folyamán.

Minőségi alapanyagokból!

A lángos készítés egyik elengedhetetlen része a minőségi napraforgó étolaj, amelyben elmerülve aranylóra és ropogósra sül a kelt tészta, így ebből egy népszerű lángosozónak sosem lehet elég. Éppen ezért az idei versenynek ismét nagy a tétje, hiszen a lángossütők a „Vénusz kedvenc lángosozója 2017” cím mellett nem kevesebb, mint 500 liter Vénusz napraforgó-étolajért szállnak versenybe, amely akár egy szezonra is elegendő lehet.

Ezért segíts megtalálni a legjobbat!

A Vénusz a képzeletbeli dobogó második és harmadik fokára álló lángosozókra is gondol, akik 300, illetve 200 liter napraforgó-étolaj nyereményben részesülnek. Közkedvelt nyári úti célként a balatoni régió ebben az évben is kiemelt figyelemben részesül, hiszen hol máshol esne a legjobban egy ínycsiklandó lángos, mint egy pihentető strandolás során egy árnyas fa árnyékában hűsölve. Éppen ezért a tó környékén számtalan büfé kínál lángost, amelyek közül kiderül, hogy ki lesz a „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2017” cím, és az ahhoz tartozó 500 liter napraforgó-étolaj nyeremény birtokosa.

Egész nyáron szavazhatsz!

A verseny 2017. június 6-tól meghosszabbított határidővel egészen augusztus 31-ig tart, hogy egészen a nyári szezon legvégéig szavazhassunk, illetve nevezhessük kedvenc helyeinket, esélyt adva nekik a győzelemre. Szavazni szintén megéri ebben az évben is, hiszen a verseny végén a voksolók között a Vénusz öt értékes ajándékot sorsol ki.

 Ha lángost eszel, mutasd meg!

Így amennyiben olyan lángosra bukkannál a nyáron, amit vétek kihagyni, ne felejts el szavazni rá, vagy ha még nincs az adott lángosozó regisztrálva, akkor nevezd be a a versenyre. Ha az élmény annyira magával ragadó volt, hogy még közösségi oldalainkon is megosztanád kedvenc ételed fotóját, akkor tüntesd fel a #langosvoks és a #kedvenclangosom hashtageket.

Megkívántad a lángost? Itt olvass tovább!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss