Elkészítés: Az égetett tésztához egy lábosban felforraltam a vizet a vajjal, a sóval és a cukorral, majd beleöntöttem a lisztet, és kanállal addig kevertem, amíg a massza össze nem állt. A tűzrőllehúzott masszához gépi habverővel hozzáadtam egyesével az egész tojásokat, és simára kevertem. A tésztája közepesen lágy, fényes, krémszerű lett.
A tésztát ezután csillagcsöves habzsákba tettem, és diónyi halmokat formáztam (lehet kanállal is) a sütőpapírral kibélelt tepsibe, nem túl közel egymáshoz.
A sütést két ütemben végeztem: forró 180 fokos előmelegített sütőben 15-20 percig sütöttem (nagyságtól függően), és amikor már szépen megemelkedtek, akkor a sütő hőfokát visszavettem 160 fokra, és még kb. 15-20 percig szárítottam résnyire kitámasztottam a sütőajtót.
A krémhez 5 dl tejet 10 dkg cukorral és vaníliás cukorral felforraltam. A pudingport kikevertem a 2 tojássárgájával és 2 dl tejjel. A pudingporos masszával besűrítettem a felforrt tejet, majd levettem a tűzről, és hozzákevertem a maradék cukorral felvert tojásfehérjehabot. Hagytam kicsit kihűlni, majd habzsákba töltöttem.
Felvertem a tejszínhabot és azt is habzsákba tettem.
A fánkok tetejét levágtam az alját megtöltöttem krémmel, arra rányomtam a tejszínhabot, és rátettem a fánkok kalapját is. Porcukorral szórtam meg, de olvasztott karamellel vagy olvasztott csokival is nagyon finom.