Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Jó a Földnek, jó a testednek - és még finom is! Helyben sült biopékáruk mától a Lidlben!

A Lidl a hazai élelmiszerláncok között mindig is élen járt az ökogondolkodás népszerűsítésében, legújabb biopékáru-kínálatukkal pedig immár kétszázra bővült azon termékeik száma, melyek nemcsak a tudatosabb táplálkozást segítik, hanem előállításuk is kisebb terhet ró a környezetünkre.

Földünk megóvásának érdekében elengedhetetlen a tudatos vásárlói szokások kialakítása. Fontos, hogy lehetőség szerint csak olyan termékek kerüljenek a kosarunkba, amelynek gyártása nem károsítja törékeny élővilágunkat, ám erre nem minden üzletben van lehetőségünk.

A Lidl a kezdetektől fogva ügyel arra, hogy a vásárlói igényeket kielégítse, így követve a fogyasztói trendek megváltozását, és igyekszik folyamatosan újabb és újabb saját márkás termékekkel frissíteni már meglévő kínálatát.

Idén augusztustól – a magyar élelmiszer-kiskereskedelmi láncok között elsőként – hat különböző, helyben sütött biopékáru közül válogathatunk majd a Lidl polcain. Az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó magvas és rusztikus bagettek, tönkölycipók, szendvicsbucik, sokmagvas stanglik és kornspitz kiflik mind-mind a fenntarthatóság jegyében készültek, természetes összetevőiknek köszönhetően pedig tökéletesen illenek az egészségtudatos étrendbe. Az adalék-, színezék- és tartósítószer-mentes finomságokat ráadásul nem is kell majd sokáig keresgélni: ahogy a többi saját márkás biotermék, úgy a pékáru-szortiment is kiemelt helyet kap majd a polcokon, ami a könnyebb átláthatóságon túl a tudatos táplálkozás és a környezetvédelem fontosságát is hangsúlyozza.

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss