Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kenyérre halmozható zöldséges tonhalsaláta

15 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tonhal levét lecsepegtetjük, a halat mély tálban villával összetörjük. A sárgarépát és a keménytojást lereszeljük, a hagymát, a petrezselyemzöldet, a csemegeuborkát apróra vágjuk, lazán hozzákeverjük a halhoz.

Majonézt készítünk, amelyet ízlés szerint fűszerezünk és összekeverjük a zöldséges hallal. Ha szükséges, utánaízesítjük sóval, borssal.
A bolti majonézt joghurttal vagy sovány tejföllel, mustárral, sóval, borssal lazíthatjuk.

Letakarjuk fóliával, és legalább 1 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

Ezek is érdekelhetnek

Friss