Az olasz, fűszerezett kolbászhúst a fokhagymával megpirítjuk. Ha kész, egy tányérra öntjük. A serpenyőben 10 dkg vajat hevítünk, hozzáadjuk a lisztet. Jól elkeverjük, majd felhúzzuk a tejjel. Krémesre keverjük, majd beleöntjük a megpirult húst. Sózzuk, borsozzuk és aprított petrezselyemmel meghintjük. Első rottyanásig főzzük.
A pogácsához a sütőt 230 fokra előmelegítjük. A tepsit is berakjuk melegedni. A lisztet, a sütőport, az élesztőt, a cukrot és sót összekeverjük egy tálba. Hozzáadjuk a tejfölt és a vajat. A kezünkkel jól összegyúrjuk a tésztát, majd egy lisztezett felületen 3 centi vastagra nyújtjuk. Pogácsaforma segítségével, 12-14 darab pogácsát szaggatunk ki, amiket a sütőpapírral kibélelt, forró tepsibe helyezünk. A tetejét megkenhetjük egy kevés tejföllel, végül 220-230 fokos sütőben, 15 perc alatt aranybarnára sütjük.
A tojásokat kikeverjük, a lisztet egy másik tányérba öntjük. A liszthez adjuk a hagymaporokat, a sót és a borsot. A húst felszeleteljük, kissé kiklopfoljuk, majd a lisztbe, a tejfölös-tojásos keverékbe, végül pedig megint a lisztbe mártjuk. 20 percig hűtőben pihentetjük, majd 185 fokra felmelegített olajban, 43-5 perc alatt készre sütjük.
A Gravy öntethez a bacon szeleteket serpenyőben ropogósra sütjük. Kivesszük őket egy tányérra, majd a zsírjához lisztet és tejet adunk, amiből mártást készítünk. Végül beletördeljük a ropogós bacont és összekeverjük.