Először a rántotthús-sütéshez adtunk tippek, később a főzelékfőzés kerül terítékre, utána pedig a száraz kenyér felhasználásához adtunk tanácsokat.
KELTTÉSZTA-RECEPTEK >>>
1.
A kelt tészta akkor sikerül a legjobban, ha a hozzávalók egyforma hőmérsékletűek (langyosak). Csak meleg helyen dagassz, ott, ahol nincs huzat.
2.
Ha kelt tészta készítésekor a lisztet pár másodpercig a mikróba teszed, meleg lesz a liszt, és könnyebben kel a tészta.
3.
Kelt tésztára soha ne nyiss ablakot! Bármennyire meleged van, a finom sütemény reményében tűrnöd kell a "trópusi" konyhát! Egyébként egy lapos, ehetetlen masszát kapsz!
+1
A tészta nyújtásakor már ne használj túl sok lisztet, mert megváltoztatja az összetevők arányát.