Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kelkáposztás paradicsomos csirkeragu gerslivel

default user icon

Hozzávalók

  • 25 dkg gersli
  • olaj
  • 50 dkg csirkemell
  • bors
  • 1 tk egész kömény
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 1 doboz hámozott paradicsom konzerv
  • 1 közepes kelkáposzta
  • őrölt kömény

Elkészítés

    1. A gerslit alaposan átmossuk, megfuttatjuk kevés olajon, majd felöntjük 3 x-os mennyiségű vízzel, megsózzuk és fedő alatt kis lángon, kb 30 - 40 perc alatt puhára főzzük.
    2. A csirkemellet felcsíkozzuk, sózzuk, borsozzuk és felhevített olajon jól átpirítjuk, majd félretesszük.
    3. Egy nagyobb serpenyőben megpirítjuk a köménymagot, hozzáöntünk kevés olajat, rádobjuk a felkockázott hagymát, a zúzott fokhagymát és üvegesre pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a húst, ráöntjük a paradicsom ot ( ha egészet vettünk, aprítógéppel aprítsuk fel ) és hozzáadjuk a felcsíkozott kelkáposztát. Ízesítjük őrölt köménnyel, sóval, borssal és kb 10 percig főzzük. Ha szükséges kevés vízzel hígíthatjuk. Ha a gersli megpuhult, megszórjuk aprított petrezselyemmel és a ragu mellé adjuk.

    ISTENI, SZAFTOS MANGALICATARJA GOMBÁS GERSLIRIZOTTÓVAL >>>

    9 ELLENÁLLHATATLAN VARIÁCIÓ KELKÁPOSZTÁBÓL, AMIT MUSZÁJ MEGKÓSTOLNOD! >>>

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin