Kelkáposztaleves egyszerűen

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kis fej kelkáposzta
  • 2 nagyobb burgonya
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 szál fehérrépa
  • 1 pohár tejföl
  • 2 evőkanál liszt
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A kelkáposztát, a burgonyát, a sárgarépát és a fehérrépát apró darabokra (kockára) vágjuk, és enyhén sós vízben megfőzzük.

    Ha megpuhult, a lisztet az olajon egy picit megpirítjuk, belekeverjük a tejfölt, és ezzel besűrítjük a levest. Már csak össze kell forralni.

    Lehet virslikarikákkal gazdagítani, de anélkül is finom.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin