Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kelkáposzta-fasírt III.

default user icon
1

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kis fej kelkáposzta
  • 2 zsemle
  • 2 tojás
  • 1 vöröshagyma
  • fokhagyma
  • pirospaprika
  • bors
  • petrezselyem
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

    Elkészítés: Ugyanúgy készül mint a hagyományos fasírozott, csak darált hús helyett kelkáposztát adunk hozzá.

    A kelkáposztát félig főzzük meg, szűrjük le a levét, majd vágjuk apró darabokra. A hozzávalókat jól keverjük össze, végül annyi zsemlemorzsát adjunk hozzá, hogy az állaga lehetővé tegye a kis pogácsák formálását.

    Forró olajban süssük ki, főzelékkel vagy bármilyen körettel tálaljuk!

Megjegyzés

Hidegtálak készítésére kiválóan alkalmas, kenyér nélkül is fogyasztható.
Díszíthetjük majonézzel, piros arannyal, petrezselyemmel, ketchuppal, tormával, mustárral, stb.

Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

bednem
Kicsit macerás (elő) elkészíteni, ha nagy a család, de megéri, mert különleges és önmagában is laktató!

Hasonló Receptek

Magazin