Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kelkáposzta-fasírt III.

MME MME
1
45 perc
bonyolult
olcsó

Elkészítés

Elkészítés: Ugyanúgy készül mint a hagyományos fasírozott, csak darált hús helyett kelkáposztát adunk hozzá.

A kelkáposztát félig főzzük meg, szűrjük le a levét, majd vágjuk apró darabokra. A hozzávalókat jól keverjük össze, végül annyi zsemlemorzsát adjunk hozzá, hogy az állaga lehetővé tegye a kis pogácsák formálását.

Forró olajban süssük ki, főzelékkel vagy bármilyen körettel tálaljuk!

Megjegyzés

Hidegtálak készítésére kiválóan alkalmas, kenyér nélkül is fogyasztható.
Díszíthetjük majonézzel, piros arannyal, petrezselyemmel, ketchuppal, tormával, mustárral, stb.

Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss