Elkészítés: 1. Megtisztítjuk a zöldségeket, a kelbimbót félbe, a sárgarépát karikára, a paprikát csíkokra, a vöröshagymát nagy, a fokhagymát apró kockákra vágjuk.
2. A wokot felmelegítjük, majd a forró wokba olajat öntünk (oldaláról csurogjon a közepe felé, így befedve az egész edényt).
3. Betesszük az edénybe a zöldségeket, először a felezett kelbimbókat, majd a répát és a hagymákat, kissé pirítjuk, majd utolsóként a paprika következik.
4. Amikor fogkemények a zöldségek, felöntjük a vízzel, majd beletesszük a wok tésztát (szárazon).
5. Összefőzzük, amíg a tészta is fogkeményre puhul.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre