Elkészítés: 1. Sós vízben kifőzzük a tésztát.
2. A zöltségeket megtisztítjuk. A kelbimbót és az olívabogyót félbevágjuk. A paradicsomot felkockázzuk. A sárgarépát vékony csíkokra vágjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy apróra vágjuk.
3. Kevés olajon kb. 3/4 óra alatt puhára pároljuk a zöldségeket. Többször kevés vizet öntünk rá, ha szükséges, és fűszerezzük sóval, borssal és bazsalikommal.
4. Ha a zöldségek megpuhultak, hozzáadjuk a kifőtt tésztát, és 5-10 perc alatt összepirítjuk.
5. Az elkészült tésztát mozzarellával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre